Bramasole Suveköek ja Wine Terrace menüü

Krõbe Flammkuchen otse kivipõhjaga ahjust.

Krõbedad, väga õhukese põhjaga flammkuchen`id ehk Tarte Flambèe on pärit Prantsusmaalt, Alsace piirkonnast. Sobib imeliseslt koos klaasi veiniga ning kui raatsid võid jagada ka sõbraga. Proovime pakkuda 4- 6 erinevat flammkuchen` it. Kuid tea, et katsetame ja muudame menüüd vastavalt hooajale ja värsketele aiasaadustele.

Flammkuchen Classic 11

/ kreem, juust, peekon, sibul, petersell /

Flammkuchen Chicken 13

/ kreem / riivjuust, kana, kirsstomat, pesto, tšilli /

Flammkuchen Simple ( vege ) 11

/ kreem, juust, kirsstomat, pesto, seedermänniseemned, parmesan /

Flammkuchen Mortadella & Pistaatsia 13

/ kreem, mortadella, kirsstomat, salvei, pistaatsia, parmesan /

Flammkuchen Pepperoni 13

/ kreem, pepperoni, juust, fenkol, tšilli, küüslauk /

Flammkuchen Gorgonzola 13

/ kreem, gorgonzola, fenkol, pirn, mesi, rukola, kreeka pähkel /

Flammkuchen Tartufo & Prosciutto 15

/ kreem, prosciutto, portobello seen, trühvlikreem, küüslauk, salvei, parmesan, ürdid /

Seest pehme, servad krõbedad – see on Pinsa.

Mis on Pinsa?…. on Rooma kingitus tänapäeva kööki. Kergitatud taignapõhi, ehe kate ja lihtsuse elegants igas ampsus..

Pinsa on Roomast pärit traditsiooniline kergitatud lameleib, mille juured ulatuvad antiikaega. Erinevalt klassikalisest pitsast on pinsa taigen valmistatud spetsiaalsest jahusegust (nisu-, riisi- ja sojajahu), millele lisatakse ka naturaalset juuretist ja palju vett. See muudab taigna eriti kergeks, õhuliseks ja kergesti seeditavaks. Ja mis peamine – pinsa on väga maitsev!

Pinsa Classic 9

/ tomatikaste, mozzarella, basiilik /

Pinsa Mortadella 11

/ tomatikaste, mozzarella, mortadella, basiilik /

Pinsa Prosciutto 12

/ tomatikaste, mozzarella, prosciutto, basiilik /